2018-06-28 21:43:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kreatív gondolkodással van megáldva

Napi horoszkóp június 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Merkúr belépett az Oroszlán jegyébe, az ön ötödik sorsterületére. Ennek a bolygóállásnak a kulcsszava: alkotni. Agya ma nagyon gyorsan pörög és kedve támadhat szellemi mulatságokra, ötleteit írja le, a részletekkel ráér foglalkozni másnap. Kerülje az elhamarkodott ítéleteket és a meggondolatlan kijelentéseket!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr az ön negyedik sorsterületén átutazva kvadrátot alkot az Uránusszal, ami önt a családtagjaival vitatkozásra készteti. Úgy tűnik a tapintatosság nem az erős oldala, legyen ennek tudatában és ne próbálja meg elidegeníteni családja összes tagját. Új emberek, új nézetek kerülhetnek ma ön elé, ha ez zavarja, talán annak a jele, hogy ön túl merevvé vált mostanában.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belépett ma az Oroszlán jegyébe, ez optimista életszemléletet kölcsönöz önnek. Ön rendelkezhet racionális életszemlélettel, most mégis hajlamos a konokságra és a zsarnokoskodásra. Ne felejtse el meghallgatni a többieket is!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr belépett az ön második sorsterületére és kvadrátot alkot az Uránusszal, ez üzleti vagy kereskedelmi területen nem hoz elégedettséget, sőt elképzelhető, hogy valamilyen kár éri Önt. Semmilyen esetben ne adjon most kölcsön, még a legjobb barátjának sem.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma a Merkúr belépett az ön jegyébe, ez felerősítheti önben az egyébként is fejlett szervezőkészségét és optimizmusát. Önnek erőssége a kiváló vezetői képessége és a kitartás. Véleménye kinyilvánításában azonban gyakran esik túlzásba, fejlesztenie kell rugalmasságát, mert csökönyössége meglehetősen sok problémát okozhat a mai napon.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most az ön aggódásra való hajlama csökken egy kicsit, mivel az uralkodó planétája belépett az optimista Oroszlán jegyébe. Most igen kreatív gondolkodással van megáldva, elképzelhető, hogy ez írásra sarkallja önt vagy valami újdonságban jeleskedik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma önnek nagyon fontos a társas érintkezés, még ha annak nem is a mély baráti formája. Szabadidejét teljesen kihasználja, annak minden percét kiélvezi, csatlakozhat valamilyen csoporthoz vagy egyesülethez. Csak a hasonló világnézetű emberekkel érzi jól magát. Összeköttetéseit ma ügyesen ki tudja használni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma személyes megerősödés várható briliáns ötletei révén. Ön alkalmas a felelősség viselésére, de ma a legnagyobb változatosságra van szüksége, hogy munkáját örömmel elvégezze. Sok mindenhez van tehetsége, ügyes szervező és könnyedén leegyszerűsíti a munkát és azt is tudja, hogyan kell a hatáskört átruházni másokra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most önnek szellemi kihívásra van szüksége, ezért kiváló alkalmat nyújt a mai nap a tanulmányai magasabb szintű folytatására. Lehetőség mutatkozik utazásra, más kultúrák megismerésére. Lehetséges, hogy fiatalokkal magasröptű viták kellős közepén találja magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap nem alkalmas üzleti tárgyalásokra, ne is próbálkozzon vele. Tartózkodjon a szerencsejátékoktól is, igen kedvezőtlen helyzetben van a Merkúr az ön nyolcadik sorsterületén. Ön kutató szellemű, lehet ma érdemesebb a titkokat kideríteni, mint befektetésekben gondolkodni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma könnyen tud barátságot teremteni, és mindenkiben talál valami érdekeset. Élénk szellemi kapcsolatra van szüksége a párkapcsolatában is, valószínűleg ezt meg is kapja. Rendkívül kreatív nap ez a mai, gondolatai magas fordulatszámon pörögnek. Felfokozott szellemi aktivitása ideges tüneteket okozhat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Új ötleteivel ma munkáját hatékonyabbá teheti, ezt felettesei értékelhetik, és vezetői pozícióval bízhatják meg. Jó kapcsolatteremtő adottságával könnyen elfogadtatja magát munkatársaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: